Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilCitroenC5 kategorisinde kriterlerinize uygun 1 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres

Citroen C5’i yeniden tasarladı. Bu muhteşem araca kiralama ile ulaşmak için ise sitemiz yeterlidir.

CITROEN, özgün tasarımı ve dinamik yapısıyla gerçek bir SUV olan yeni Citroën C5 Aircross SUV'u tanıtıyor. Tasarım detayları ve zengin kişiselleştirme çözümleriyle gerçek bir Citroën olan C5 Aircross SUV, segmentinin en konforlu ve çok yönlü modellerinden biri. Citroën Advanced Comfort® programı kapsamında devreye giren Progressive Hydraulic Cushions® süspansiyon sistemi, Advanced Comfort® koltuklar ve kolayca katlanan bağımsız 3 arka koltuk gibi birçok özellik, benzersiz bir konfor ve fonksiyonellik sunuyor. Koltukların konumuna göre 580 litre ile 720 litre arasında değişen bagaj hacmi bu sınıfa tamamen yeni standartlar getiriyor. Citroën C5 Aircross SUV, sürüş destek ve bağlanabilirlik teknolojileriyle yeni nesil bir SUV.

Muhteşem ötesi bir araç kiralamak isteyenler Citroen C5 ile bu sınıfa ve keyfe ulaşacak. En uygun ve en hesaplı fiyatlarla bir C5 kiralamak için sitemizde arama yapmanız yeterlidir.

Yeni Citroën C5 Aircross SUV'un kabini geniş ve konforlu. Fonksiyonelliğe önem veren kokpit mimarisi aynı zamanda akıcı ve zarif çizgilerle göz dolduruyor. Yatay tasarımlı ön konsol bünyesindeki detaylarla şık ve kaliteli bir görünüm sergiliyor.

Sürüş konforunu artıran Grip Control Sistemi, güvenlik özellikleri ve sürüş bilgilerini sürücünün görüş alanında gösteren 12.3'' ekrana sahip kişiselleştirilebilir bir dijital gösterge paneli bulunuyor.

Citroën Advanced Comfort® teknolojisine sahip koltuklar ile beraber iç ambiyansta kullanılan renkler, malzeme kalitesi, aracı şık kılan krom ve parlak siyah detaylar, her bir ayrıntının titizlikle ele alındığını gösteriyor.

Kiralık C5 modelleri ve kiralama koşullarına ulaşmak için sitemiz üzerinden bulunduğunuz il ve ilçeyi seçerek arama yapabilir, kiralanmaya müsait araçlara ulaşabilirsiniz.